Werkwijze

Over Studiebooster

In de zomer van 2016 is Studiebooster ontstaan. Eigenaar Karina Neef heeft dan 8,5 jaren voor de Hogeschool van Amsterdam (International Business and Languages) gewerkt als kerndocent, scriptiebegeleider en scriptiecoördinator. Het coachen van studenten gaf veel energie terug en bracht vooral veel waardering mee. Waar je in je kracht ligt, moet je uitbouwen. Met de achtergrond van een ondernemersgezin en om intensief ondersteuning te kunnen bieden aan studenten en datgene te blijven doen wat ze leukt vindt, was de keuze voor zelfstandigheid gemaakt.

Het contact met hogescholen is erg waardevol. Alle scripties aanpakken vindt ze niet nodig, liever klein en nog met goed contact met hogescholen en MBO Colleges. Op zelfstandige basis  scriptiebegeleiding bieden binnen het beroepsonderwijs vindt ze dan ook een fijne gelegenheid om de kennis paraat te houden en de contacten warm.

Karina coacht studenten om fluitend door hun scriptie te lopen. Waar nodig vormt ze een team van ervaren begeleiders vanuit haar netwerk. De andere kant van de medaille is namelijk dat de meeste studenten dat afstuderen maar een zware last vinden. Studiebooster zorgt er graag voor dat deze laatste horde van de studie ook met een positief gevoel genomen wordt en dat een student trots is op het eindresultaat.

Kernwaarden

Enthousiast geworden en wil je in contact komen met Karina? Neem dan contact met ons op of laat je terugbellen